Каталогът на ERKADO за 2023 г. предлага свежи и нови попълнения – за нови идеи и възможности в интериорния дизайн.

1. Нови цветове:

Каталог 2023 - Нови цветове

ERKADO разшири разнообразието си от декори за интериорни врати с няколко внимателно подбрани нови цветови варианта с CPL покритие: морско синьо, тъмнозелено и пепеляво, орех класик, дъб ретро и дъб класик. Независимо дали предпочитате традиционни или по-модерни нюанси, каталогът предлага избор за различните вкусове.

2. Нови серии врати:

Каталог 2023 - Нови серии

В каталога за 2023 г. на ERKADO са представени две нови изискани серии врати: AMARYLIS и PEONIA. И двете серии се отличават с масивна конструкция на рамката и остъкляване, декорирано с  двустранно залепени шпроси с ширина 25 мм. Шпросите  осигуряват повишена издръжливост и придават на тези врати нотка на елегантност и изтънченост. AMARYLIS е изцяло остъклена и е подходяща за модерни и минималистични интериори, докато PEONIA е частично остъклена и е идеална за рустикални или винтидж стилове в интериора.

3. Серии с нови предложения:

Серията EPIMEDIUM е допълнена с модела EPIMEDIUM 6, който се отличава с асиметричен дизайн с вертикално остъкляване /прозрачно, млечно или черно/, в комбинация с плътни панели. Това му позволява да се откроява в смели интериорни аранжировки.
Стъклените врати GRAF също са с ново попълнение и вече включват модела GRAF 65, изработен с черно, непрозрачно стъкло. По този начин той съчетава дискретността на масивните врати с ефирността на стъклените, а резултатът е модерно и стилно интериорно решение.

Каталог 2023 - Нови предложения

4. Нови декорации с интарзия:

Вратите с интарзия предлагат артистични възможности за повишаване на визуалната привлекателност на жилищните пространства. Към предлаганите до момента възможности се добавят и нови декоративни елементи с  широчина 8 мм или 50 мм, разположени вертикално или хоризонтално от двете страни на крилото. Цветовите варианти на интарзия включват черно, дъб, четкана/матирана/ стомана, четкано злато и четкана мед.

Каталог 2023 - Врати с интарзия

5. Монтаж на корони и пиластри:

Интересно допълнение в каталога за 2023 г. на ERKADO е предлаганата възможност за монтиране на корони и пиластри по заявка. Тези допълнителни елементи могат да подобрят цялостната естетика на вратата и да добавят персонализация с нотка на лукс и изтънченост в интериора.

Каталог 2023 - Корони и пиластри

В заключение, каталогът на ERKADO за 2023 г. представя редица нови възможности, за да отговори на новите изисквания в естетиката на интериорния дизайн. Можете да намерите вратите и аксесоарите  на ERKADO в магазините на официалните дистрибутори за България.