Банер новина -Архитектурно-строителна седмица 2023 //

С радост ви съобщаваме за поредното ни участие в Международното изложение Архитектурно строителна седмица, което ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център в София. Ежегодното събитие събира на едно място най-новите решения в областта на енергийно ефективното, екологично и функционално строителство. Това е идеалното място за компании като нас да представят своите продукти и услуги пред широка аудитория, с акцент върху иновациите и креативността.

Каним ви да посетите щанд С4 в зала 2 на Експо центъра, където можете да се запознаете на място и отблизо с интериорните и входни врати на ERKADO. В качеството си на поизводители, ние с удоволствие ще ви покажем портфолиото си и ще отговорим на всички ваши въпроси. Ще можете да разгледате и разнообразните декорации за стени, които се предлагат в магазините на нашите дистрибутори за България.

Екипът ни от специалисти ще бъде на разположение, за да предостави персонални съвети и да сподели своя опит. Независимо дали търсите стилна нова врата, красива декорация за стена или иновативни идеи за дизайн, ние ще се погрижим за вас.

Не пропускайте шанса си да видите най-новите ни предложения и да намерите идеалното решение за декорация на вашия дом.

Заповядайте при нас на щанд С4 в зала 2 на Интер Експо Център в София.

Всички желаещи могат да направят онлайн регистрация ТУК

Заповядайте! Ще се радваме да се видим!