Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO

Блог: Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO

 

Полският бранд ERKADO се е доказал като един от най-реномираните производители на интериорни врати, с богата гама от цветове и модели. Като част от своето портфолио компанията предлага и възможност за монтиране на декоративни елементи за подобряване на общата визия и стила на интериора. Тези декоративни елементи са незадължителни допълнения, които могат да бъдат включени при закупуване на врати от колекциите на ERKADO. С тяхна помощ можете да отключите въображението си и да създадете своя интериор на мечтите.

 

Блог: Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO

 

Корони и пиластри – елегантност и аристократизъм

Ако търсите начин да подобрите външния вид на вратите си, помислете за добавяне на корони и пиластри. Използвани при повечето модели, те придават аристократична елегантност и стил. Открояват се като интригуваща новост в каталога на ERKADO за 2023 г. и са чудесен начин да добавите нотка на лукс и изтънченост в дома си. Познати на архитектурата от векове, короните и пиластрите на ERKADO добавят към тази традиция модерен привкус, като помагат да персонализирате външния вид на вратата и нейната рамка.

 

Блог: Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO

 

Короната е декоративен елемент, който се поставя над вратата. Както подсказва и името, тя внася усещане за царственост и величие към нея.

Пиластрите са вертикални колони, поставени от двете страни на касата, така че да придадат дълбочина и измерение на пространството. Независимо дали искате да подчертаете представителния вид на вратата или да създадете фокусна точка в интериора си, пиластрите могат да се справят добре и с двете задачи.

Короната и вертикалните пиластри на ERKADO са подходящо балансирани за размера и формата си, така че не изглеждат прекалено тежки или непропорционални. Изработени са от висококачествени материали, предлагат се във всички цветове покрития на вратите ERKADO, за да се гарантира качество и здравина. По този начин, освен че подобряват външния вид, те също така осигуряват структурна поддръжка, като гарантират дълготрайността на вашите врати.

Короните и пиластрите могат да се използват заедно или поотделно, в зависимост от желания дизайн. Когато се съчетаят, те образуват съгласуван и естетически издържан ансамбъл, който има потенциала да допълни визуалната привлекателност на интериора с елегантност и аристократизъм.

 

Блог: Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO

 

Разширителни панели за горни и странични рамки – хармония между естетика и практичност

Друга интересна възможност, която можете да изберете с някои модели на вратите ERKADO, са разширителните панели за горни и странични рамки. По същество те служат за осигуряване на по-голяма гъвкавост при монтажа на вратата, като позволяват корекции и естетически подобрения, които да съответстват на персоналния интериорен дизайн . Срещу допълнително заплащане тези панели са удобни опции, които могат да се приложат в различни ситуации:

Адаптивност:
Разширителните панели позволяват на собствениците на жилища или на строителите да адаптират размера и прилягането на вратата към специфичните размери на рамката. Това може да бъде особено полезно при проекти за обновяване или при домове с нестандартни размери на рамката на вратата.

Естетика:
Освен функционални предимства, удължителните панели предлагат и естетическо преимущество. Те могат да се използват за подобряване на външния вид на вратата чрез създаване на декоративна облицовка около нея. При предложенията на ERKADO тези панели се изработват от MDF и покрития на вратите, които съответстват или допълват основната врата, като осигуряват цялостен вид и хармония. Например моделът EWODIA 4 има облицовъчен слой PREMIUM с вертикална посока на текстурата, който може да се интегрира безпроблемно с използване на разширителните панели . В допълнение те са с гладък, лакиран завършек, който е лесен за поддръжка. Благодарение на тях, освен подобрена естетика, получавате и предотвратяване на надрасквания около вратата в случаите, когато е монтирана в обществени сгради. (чакащи хора, хора в инвалидни колички, колички за сервиране и др.)

Рентабилност:
Вместо да се поръчват врати по поръчка или да се правят значителни промени в рамката, използването на разширителни панели може да бъде икономически ефективен начин за постигане на желаното напасване и външен вид.

В някои случаи тези панели могат да се използват и за осигуряване на допълнителна защита от атмосферни влияния или изолация около рамката на вратата, което е още един плюс в полза на тяхната практичност.

 

Блог: Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO

 

Отключете въображението си с ERKADO

Широката гама от възможности за персонализация на на вратите ERKADO, включително корони, пиластри и разширителни панели за горната и страничната рамка, обогатява продуктовата гама на полския производител. Освен че съчетават естетика, стил и практичност, тези елементи, които могат да бъдат закупени допълнително към вратите на ERKADO, дават възможност на клиентите да разгърнат своята креативност, изразявайки индивидуалността си.

 

Блог: Отключете въображението си с допълнителни възможности от ERKADO
Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

ALTAMURA: Врата за всеки дом

ALTAMURA: Врата за всеки дом

    Една врата с много възможности Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е истинско доказателство за елегантност и стил в домашния...
Прочети

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

Направете вратите в дома си уникални и функционални, като се възползвате от допълнителните опции към тях Интериорните врати играят важна роля в...

Входни врати за апартамент на ERKADO: Среща на сигурността и елегантността

  Превърнете вашия дом в крепост спокойствието, комфорта и стила Когато става въпрос за избор на перфектните входни врати за апартамент, изборът...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items