Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

Как стилно да скриете вратите в интериора

Интериорните врати понякога трябва да се слеят незабелязано със стената, за да създадат единен визуален ефект. Това изискване често се диктува от специфичния стил и дизайн на помещението, неговото предназначение или архитектурните параметри на пространството. В отговор на тези нужди полският производител на интериорни врати ERKADO предлага серията скрити тапетни врати Covert. Тези врати могат да бъдат намерени в магазините на всички дистрибутори на врати ERAKDO в страната и притежават ключови характеристики, които са от изключителна полза при разработването на интериорните проекти.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

Иновативни характеристики на скритите врати Covert на ERKADO

Видове крила:

Вратите могат да бъдат с фалцово крило, отварящо се навътре, или безфалцово – с отваряне навън.

 

Усъвършенствано закрепване на крилата:

Тези врати са изработени прецизно, като се използва дървена рамка, затворена между две HDF плоскости, запълнени със структура „пчелна пита“ или с масивен панел за по-голяма здравина.

 

Технология на ръбовете:

Ръбовете може да се изработят по фалцова и безфалцова технология, за различни естетически предпочитания.

 

Размери, които могат да се персонализират:

С ширини от 60 , 70, 80, 90 и 100 см вратите на ERKADO отговарят на различни пространствени изисквания.

 

Комплектоване и обков:

Вратите са в комплект със скрита каса и вградени панти в нея . Те се предлагат в цвят алуминий и черен, като осигуряват фино, но въздействащо допълнение към всяка интериорна палитра.

 

Елегантно завършване:

HDF плоскостта на вратите е завършена с опции като PREMIUM покрития, UV лак или грундирано покритие, предназначен за боядисване, тапети или допълнителни декорации, което гарантира перфектно съчетание с текстурата на стената.

 

Скрит монтаж:

Монтажът на тези врати е неразделна част от дизайна на проекта, като касата се вгражда в стената, след което тя се завършва с гипсокартон или мазилка. След това се монтира крилото и се декорира по желания начин.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

Предимства на скритите врати в интериорния дизайн

Минималистична елегантност:

Тези врати предлагат минималистична естетика, като се сливат безпроблемно със стените и „изчезват“ в тях, което ги прави идеални за проекти, които наблягат на непретенциозната елегантност.

 

Пространствена илюзия:

Чрез елиминиране на визуалните прекъсвания в стената скритите врати създават илюзия за разширено пространство, като увеличават възприемания размер на помещението и височината на тавана.

 

Практично прикриване:

Тези врати не са само естетически; те изпълняват практическа цел, като дискретно скриват полезни пространства, като килери, перални, гардероби или бани.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

Декоративна свобода:

Универсалният характер на тези врати позволява иновативен дизайн на стените без ограниченията на стандартните врати. Те могат да бъдат боядисани, тапицирани, олицовани или дори украсени с огледала за допълнителна функционалност и естетическа привлекателност.

 

Добавена функционалност към дизайна:

Скритите тапетни врати на ERKADO са особено подходящи за модерни домове с нетрадиционно разпределение или ограничено пространство, като предлагат интелигентни решения, без да правят компромис със стила.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Скритите тапетни врати Covert на ERKADO са доказателство за сливането на артистичност, иновативност и функционалност. Предлагани във Флор Декор с професионален монтаж и гаранция, те предлагат редица възможности за преобразяване на всяко пространство в царство на сдържана изтънченост и практична елегантност. Тези врати не само преосмислят естетиката на интериорните пространства, но и ги издигат до нови висоти на изобретателност в дизайна.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO