Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

Блог: Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

 

Когато става въпрос за избор на перфектната врата за вашия дом или офис, ERKADO предлага широка гама от възможности, които да отговарят на всеки стил и предпочитания. Един от важните аспекти на техните модели врати е завършващият слой, който добавя последния щрих и може да бъде персонализиран според избора на клиента. В тази статия ще ви запознаем с различните завършващи слоеве, налични за моделите врати на ERKADO, от избора на които зависи и крайната им цена.

Предлаганите възможности включват три вида ламинат: GREKO, Premium и CPL, както и нанасянето на UV лак. Свържете се с нас за актуалните ни предложения.

Блог: Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

 

Ламинат GREKO: Съчетание на естетика и екологичност

Ламинатът GREKO се отличава с уникалния си дизайн, включващ висококачествени повърхности, които перфектно наподобяват естествено дърво с впечатляващ 3D ефект. При този ламинат се използва японски грунд с висока плътност, който не е покрит със смола, което го прави екологичен и безопасен както за човешкото здраве, така и за околната среда. Той не съдържа вредни вещества като формалдехид. Освен това съдържанието на силикон в лака повишава устойчивостта, трайността и еластичността на ламината. Ламинатът GREKO предлага издръжлив и визуално привлекателен вариант за клиентите, които търсят естествен дървесен вид за своите врати.

Блог: Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

 

Устойчив висококачествен ламинат: ST CPL, CPL 0,2 и CPL 0,7

Ламинатът CPL в моделите врати ERKADO се състои от декоративен слой, импрегниран със смоли, и долен слой, който осигурява еластичност. Тези ламинати се подлагат на процес на втвърдяване, в резултат на което се постига висока якост, устойчивост на надраскване и устойчивост на удар, износване, високи температури и UV лъчи. Използването на CPL ламинати позволява на вратите да издържат в т.нар „трудни помещения”, като например помещения с по-високи температури, влажност или честа употреба. Дебелината на ламината варира в зависимост от вида: ST CPL – 0,15 mm, CPL 0,2 – 0,2 mm и CPL 0,7 – 0,7 mm. С оглед на високата твърдост ламинатът CPL 0,7 се използва само върху повърхността на крилото. Крилата, покрити с ламинати CPL 0,2 и CPL 0,7 имат ръб, завършен с т. нар. ABS кант – много здрав материал PCV. Ламинатът ST CPL се предлага в бели, светлосиви, капучино и черни декори, допълнени с покритие AntiFinger за намаляване на замърсяванията и пръстовите отпечатъци.

Блог: Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

 

Ефектен ламинат Premium: Естетиката се среща с функционалността

Ламинатът Premium, който се предлага в моделите врати ERKADO, е изработен от полипропилен (PP) – материал, известен с изключителната си устойчивост на износване и надраскване. Този ламинат не само придава елегантност и благороден вид на вратата, но и пресъздава красотата на естественото дърво. Освен, че има отлична визия, той е изключително устойчив на надраскване, трудногорим и защитен от износване. Това прави ламинатът Premium надежден избор, който гарантира дълготрайна безпроблемна употреба, дори и при трудни експлоатационни условия. Със своята издръжливост и привлекателна естетика ламинатът Premium осигурява отлична комбинация от външен вид и функционалност.

Блог: Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

 

UV лак: Повишаване на трайността и визуалната привлекателност

Моделите врати ERKADO се възползват и от специалната технология за UV втвърдяване, която осигурява защитен UV лаков слой. Плоските повърхности на вратите първоначално се обезопасяват с грундираща мембрана, която след това се покрива два пъти с бои от световна класа и се втвърдява с UV лак. За фрезованите повърхности, които не могат да бъдат обезопасени с мембрана, процесът на боядисване включва три слоя боя и UV втвърдяване. Този усъвършенстван метод осигурява изключително качество на повърхността и значително повишава механичната устойчивост, в резултат на което се получават врати, които едновременно изглеждат добре и са издръжливи.

Блог: Видове завършващи покрития при изработката на врати ERKADO

 

Довършителните слоеве, прилагани към моделите врати ERKADO, играят решаваща роля за подобряване на тяхната естетика, издръжливост и устойчивост на факторите на околната среда. Независимо дали предпочитате уникалния дървесен ефект на ламината GREKO, елегантността и функционалността на ламината Premium или високоефективните характеристики на ламината CPL, ERKADO предлага гама от възможности, които да отговарят на вашите предпочитания. Нанасянето на UV лак гарантира дълготрайна защита и визуално привлекателно покритие. С вратите ERKADO можете уверено да изберете завършващия слой, който най-добре допълва вашия стил, като същевременно се възползвате от висококачествена изработка и надеждна функционалност.

Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Заложете на стъклени врати за визуално разширяване и разчупване на пространството   Стъклените врати не са просто прегради; те преобразяват облика на...
Прочети

Плъзгащи се врати ЕРКАДО: Функционално и модерно решение за малки апартаменти

Когато подреждате малък апартамент, е много важно да се съсредоточите върху функционални и практични решения. Изборът на елементи, които няма да претоварват...

Врати за баня: Експертни препоръки

Изберете идеалната врата за баня според вашите нужди   Когато става въпрос за избора на перфектната врата за баня, ERKADO разполага с...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items