Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Двукрили врати – стил, простор и елегантност

Блог: Двукрили врати – стил, простор и елегантност

 При изготвяне на интериорен проект за просторно помещение със сигурност сте обмисляли идеята да използвате двукрили врати. От една страна, те са идеалното решение заради способността им да създават многофункционални пространства. От друга страна се избират заради завършения ефект, който създават, като се превръщат в истински фокусни точки на всеки дом.

Ако търсите качествени двукрили врати, добър вариант е да се спрете на утвърден производител като полския бранд ERKADO. Той предлага възможност те да бъдат изработени като стандартна врата на панти или с плъзгаща двойна система, в зависимост от наличното пространство и „живописния“ ефект, който трябва да се създаде. Всички плъзгащи системи на ERKADO – настенни и вградени – могат да бъдат предвидени и за двойни крила. Плъзгащият се вариант спестява място и печели функционалност

 Блог: Двукрили врати – стил, простор и елегантност

За интериорните врати на ERKADO и техните качества сме разказвали много, като двукрилите се изработват на базата на достъпните модели еднокрили врати със съответстващите им качества – цвят, завършване, остъкление и т.н. Двукрилите врати с остъкление позволяват на светлината да „преминава“ през стаите за постигане на по-лека и отворена атмосфера.  Възможен е избор между фалцови или безфалцови двукрили врати. Фалцовите от своя страна могат да бъдат с регулируема или нерегулируема каса, докато безфалцовите се предлагат само с регулируема.

Блог: Двукрили врати – стил, простор и елегантност

Всяка двукрила врата се изработва с активно и пасивно крило, оборудвани със затварящ профил, а пасивното крило – и с резѐ. Достъпната ширина на всяко крило може да бъде от „90“ до „190“ при фалцовите и от „90“ до „180“ при безфалцовите врати. Пасивно крило с широчина под „60” се предлага само като пълно гладко – допълнително крило.

Двукрилите врати на ERKADO могат да бъдат няколко вида:

  • Симетрични – с еднаква ширина на активното и пасивното крило;
  • Асиметрични – с по-широко активно и по-тясно пасивно крило;
  • С пълно гладко допълнително крило – това е асиметричен вариант, при който ширината на пасивното крило е под „60“. 

 Допълнителните крила са изработени по технология за плоскости с ръб STANDART и се предлагат с пълнеж пчелна пита или срещу доплащане с пълна плоскост.

 Блог: Двукрили врати – стил, простор и елегантност

 Двукрилите врати придават по-представителен вид на интериора, като от една страна го „отварят“ и разчупват, а от друга страна позволяват да се намалят топлинните загуби през студения сезон. Във всички случаи, когато размерите на помещението го позволяват, те са функционално и естетично решение и заслужават да заемат полагащото им се място в интериорните проекти.

 Блог: Двукрили врати – стил, простор и елегантност

 Двукрилите врати на ERKADO се предлагат в шоурумите на дистрибуторите – утвърдени представители на полската марка у нас.

 Блог: Двукрили врати – стил, простор и елегантност

Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

ALTAMURA: Врата за всеки дом

ALTAMURA: Врата за всеки дом

    Една врата с много възможности Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е истинско доказателство за елегантност и стил в домашния...
Прочети

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

Направете вратите в дома си уникални и функционални, като се възползвате от допълнителните опции към тях Интериорните врати играят важна роля в...

Входни врати за апартамент на ERKADO: Среща на сигурността и елегантността

  Превърнете вашия дом в крепост спокойствието, комфорта и стила Когато става въпрос за избор на перфектните входни врати за апартамент, изборът...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items