Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

Направете вратите в дома си уникални и функционални, като се възползвате от допълнителните опции към тях

Интериорните врати играят важна роля в облика и функционалността на нашия дом. От избора на материал до дизайна, всeки детайл е от значение. За разлика от масовите врати на пазара, ERKADO предлагат много допънения, които може да направят вратата да е по-функционална за вас. ERKADO предлага разнообразие от допълнения, за да направите вратите и дома си уникални и функционални. Ще разгледаме подробно някои от тези допълнителни опции, както и техните предимства.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Падащо уплътнение

ERKADO предлага възможност за инсталиране на падащо уплътнение, което осигурява по-добра звукоизолация и термоизолация на вратите. Това помага да се намали шумът и загубата на топлина в стаята, осигурявайки по-голям комфорт и енергийна ефективност в дома ви. Освен това няма да позволи боклуци да влизат под вратата.

  

Магнитен скрит ограничител /отбойник/

Този аксесоар не само предпазва стените от удари, но и осигурява гладко затваряне и отваряне на вратата. Магнитният скрит отбойник на ERKADO се предлага в различн цветове и добавя елегантен завършек на вратата.

  

Антибактериална дръжка Rumba

Това е допълнение, което освен, че придава стил на вратата ви, но и осигурява хигиеничност. Дръжка Rumba е с антибактериално покритие, съдържащо активни сребърни йони, предпазващо от наличието на бактерии и микроби, което е особено важно в области с висока влажност и често докосване.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Избор на завършващи покрития за вратите

ERKADO предлага няколко различни покрития: Greko, Premium, UV лак и СPL. Всяко от тях има свои характеристики и предимства.

 

Ламинат GREKO

Отличава се с уникалния си дизайн, включващ висококачествени повърхности, които перфектно наподобяват естествено дърво с впечатляващ 3D ефект. При този ламинат се използва японски грунд с висока плътност, който не е покрит със смола, което го прави екологичен и безопасен както за човешкото здраве, така и за околната среда. Той не съдържа вредни вещества като формалдехид. Освен това съдържанието на силикон в лака повишава устойчивостта, трайността и еластичността на ламината.

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Ламинат Premium

Изработен от полипропилен (PP) - материал, известен с изключителната си устойчивост на износване и надраскване. Този ламинат не само придава елегантност и благороден вид на вратата, но и пресъздава красотата на естественото дърво. Освен, че има отлична визия, той е изключително устойчив на надраскване, трудногорим и защитен от износване. Това прави ламинатът Premium надежден избор, който гарантира дълготрайна безпроблемна употреба, дори и при трудни експлоатационни условия.

 

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

UV лак

Моделите врати ERKADO се възползват и от специалната технология за UV втвърдяване, която осигурява защитен UV лаков слой. Плоските повърхности на вратите първоначално се обезопасяват с грундираща мембрана, която след това се покрива два пъти с бои от световна класа и се втвърдява с UV лак. За фрезованите повърхности, които не могат да бъдат обезопасени с мембрана, процесът на боядисване включва три слоя боя и UV втвърдяване. Този усъвършенстван метод осигурява изключително качество на повърхността и значително повишава механичната устойчивост на вратите.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Ламинат CPL

Състои се от декоративен слой, импрегниран със смоли и долен слой, който осигурява еластичност. Тези ламинати се подлагат на процес на втвърдяване, в резултат на което се постига висока издържливост, устойчивост на надраскване и устойчивост на удар, износване, високи температури и UV лъчи. Използването на CPL ламинати позволява на вратите да издържат в т.нар „трудни помещения”, като например помещения с по-високи температури, влажност или честа употреба. Дебелината на ламината варира в зависимост от вида: ST CPL - 0,15 mm, CPL 0,2 - 0,2 mm и CPL 0,7 - 0,7 mm. Ламинатът ST CPL се предлага в бели, светлосиви, капучино и черни декори, допълнени с покритие AntiFinger за намаляване на замърсяванията и пръстовите отпечатъци.

 

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Завършване на ръбовете

ERKADO дава възможност за избор между ръб Soft и ръб Standard на вратите. Крилото Soft няма остри ръбове, благодарение на което има естетичен и модерен външен вид. Крилото е завършено с ламинат с повишена устойчивост на надраскване, което значително подобрява устойчивостта при употреба.

Крилото по технологията Standart има остри ръбове и това придава по-класически вид на вратата. При ръб Standart плоската повърхност е покрита с фурнир ST CPL с дебелина 0,15 mm, CPL 0,2 , CPL 0,7, полипропиленов фурнир PREMIUM или ламинат GREKO.

 

Видове панти/обков

ERKADO предлага различни видове панти за вратите. Те могат да бъдат безфалцови или реверсивни и са ключови компоненти при дизайна и функционалността на вратите на полския производител. Този вид обков определя начина, по който вратите се отварят, затварят и взаимодействат с рамката и помещението.

Вратите на ERKADO с безфалцов обков са проектирани да се вписват плавно в стената, създавайки елегантен вид. Този тип обков обикновено включва скрити панти, които позволяват на вратата да се отваря и затваря без видими механизми. Скритите панти придават по-чиста и минималистична естетика, като същевременно осигуряват необходимата функционалност и безопасност.

Реверсивните врати на ERKADO са проектирани да могат да се отварят както навътре, така и навън. Този тип обков е особено полезен в обществени пространства, където може да се наложи бързо и лесно движение в двете посоки. Реверсивните врати са често снабдени със специални панти и механизми за заключване, които позволяват гъвкавостта на двупосочно отваряне.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Видове пълнеж на вратите

ERKADO използват два основни вида пълнеж за вратите: "пчелна пита" и пълнеж от плътна плоскост:

Пълнежът „пчелна пита“ е изключително лек и икономичен вариант. Той се състои от картонена структура, която наподобява пчелни пити. Тази структура осигурява добра изолация и стабилност на вратата, като едновременно позволява да остане лека и лесна за манипулиране. Вратите с пълнеж "пчелна пита" са подходящи за вътрешни помещения, където не се изисква висока звукоизолация или топлоизолация.

Пълнеж от плътна плоскост предлага по-висока здравина и устойчивост. Изработен от сплескана дървесина, той осигурява по-добра звуко- и топлоизолация в сравнение с пълнежа "пчелна пита". Този тип пълнеж е идеален за места, при които се изисква по-висока устойчивост и изолация. Много от моделите на ERKADO са изработени от плътен MDF, което е най-доброто от всички видове крила.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Видове остъкление

За да допълните и персонализирате дизайна на вратата, както и да осигурите по-голямо количество светлина, можете да изберете различни видове остъкление. ERKADO предлага различни опции за остъкление на вратите, които включват различни модели и стилове на стъклените вложки . Те могат да са изработени от закалено стъкло с дебелина 8 мм, тонирано стъкло или ламинирано стъкло. Предлага се и млечно стъкло с черна или бяла декорация.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

 

Възможности за персонализиране с корона и пиластри

Короните и пиластрите могат да се използват заедно или поотделно, в зависимост от желания дизайн. Тези декоративни елементи могат да подобрят цялостната естетика на вратите и да добавят допълнителен щрих на лукс и изтънченост към интериора, като го персонализират.
Всички изброени възможности от допълнения към интериорните врати позволяват да ги персонализирате според вашия стил и предпочитания. Независимо дали търсите функционалност, елегантност или иновация, ERKADO има подходящите решения, за да направите вашия дом уютен и стилен.

 Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Заложете на стъклени врати за визуално разширяване и разчупване на пространството   Стъклените врати не са просто прегради; те преобразяват облика на...
Прочети

Плъзгащи се врати ЕРКАДО: Функционално и модерно решение за малки апартаменти

Когато подреждате малък апартамент, е много важно да се съсредоточите върху функционални и практични решения. Изборът на елементи, които няма да претоварват...

Врати за баня: Експертни препоръки

Изберете идеалната врата за баня според вашите нужди   Когато става въпрос за избора на перфектната врата за баня, ERKADO разполага с...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items