Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

ALTAMURA: Врата за всеки дом

 

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом

 

Една врата с много възможности

Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е истинско доказателство за елегантност и стил в домашния интериор. Представяйки разнообразие от дизайни, цветове и функционалности, ALTAMURA се утвърждава като предпочитан избор.

Вижте причините, които правят тази врата толкова специална и как може да трансформира всяко пространство с умелото съчетание между грация и минимализъм.

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом

 

Интарзии и уникален дизайн

ALTAMURA ви дава свободата да персонализирате дома си по свой начин. Предлага се в осем модела, като плътните врати ALTAMURA 1 могат да бъдат украсени с различни варианти на интарзия LUX. Особено елегантни са металните детайли и панели, чиято класа личи от пръв поглед. В зависимост от вида, позицията на крилото и нюанса, вложките допълват дръжката или представляват интригуващ контрапункт. По този начин можете да добавите изискан детайл и да подчертаете стила на вашия интериор. Останалите модели на ALTAMURA включват различни опции на остъкление с калено стъкло Decormat млечно или прозрачно.

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом

 

Разнообразие от цветове

Едно от най-големите предимства на врата ALTAMURA е богатото разнообразие от цветове, в които може да бъде изработена. От традиционни дървесни тонове до по-смели и акцентни варианти - ALTAMURA предлага решения за всеки вкус и стил.


ALTAMURA: Предпочитана врата от асортимента на ERKADO

ALTAMURA е изборът на много клиенти, благодарение на своите характеристики и адаптивност. Ето кое я прави идеална за всеки дом:

  • Високо качество: Изработена е от здрави и устойчиви материали, които гарантират нейната дълготрайност.
  • Елегантен дизайн: Изчистените линии и модерният дизайн на ALTAMURA я правят подходяща за всякакъв стил интериор.
  • Функционалност: Вратата е добре шумоизолирана и топлоизолирана, което ще ви осигури комфорт и спокойствие в дома ви.
  • Лесна поддръжка: Повърхността на ALTAMURA е лесна за почистване и не изисква специални грижи. Притежава специално покритие AntiFinger, ограничаващо замърсяванията и следите от пръсти.

 

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом

 

ALTAMURA може да бъде изработена от дървена рамка и пчелна пита, срещу минимално доплащане, може да бъде изработена от FULL BOARD (сплескана дървесина), което прави вратата по-шумоизолирана и удароустойчива. ALTAMURA може да се произведе и в доста различни височини 200, 204, 210, 245, което е страхотно, защото ще ви спести пари да затваряте отворите.Врата ALTAMURA може да бъде произведена фалцова, безфалцова (със скрити панти), реверсивна (отваря се в другата посока), както и за панелно жилище, което ще ви спести къртенето.
Минимализмът и чистите линни на врата ALTAMURA й придават непретенциозна грация. Тя може да се интегрира лесно във всякакви архитектурни стилове, от класически до модерни, което я прави изключително популярна сред различни потребителски групи.

Двукрила врата ALTAMURA – разнообразие и функционалност
Една от най-забележителните характеристики на ALTAMURA е възможността да бъде изработена като двукрила врата, което я прави подходящ избор за по-широки отвори или за интериорни решения, които изискват по-широко отваряне.

 

Предлага се в три варианта:

  • С пасивно плътно крило: Този вариант е подходящ за помещения, в които е необходима максимална шумоизолация.
  • Асиметрични: Двете крила на вратата са с различна ширина, което ви позволява да оползотворите максимално пространството.
  • Симетрични: Двете крила на вратата са с еднаква ширина, за класически и елегантен дизайн.

 

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом

 

Тези варианти позволяват на врата ALTAMURA да се адаптира към архитектурата и пространствените изисквания на вашето жилище.

 

Заключение

Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е впечатляваща не само със своя стил и качество, но и с множеството опции за персонализация, които предлага. Тя е отличен избор за всеки, който иска да добави изискан елемент на индивидуалност в своя домашен интериор.

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом

 

Елате в някой от магазините на Флор Декор и се запознайте отблизо с врата ALTAMURA. Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящия модел и цвят за вашия дом, а предлаганият от нас професионален монтаж с гаранция ще ви позволи да се радвате дълго и безпроблемно на своя избор.

Блог: ALTAMURA - Врата за всеки дом
Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Заложете на стъклени врати за визуално разширяване и разчупване на пространството   Стъклените врати не са просто прегради; те преобразяват облика на...
Прочети

Плъзгащи се врати ЕРКАДО: Функционално и модерно решение за малки апартаменти

Когато подреждате малък апартамент, е много важно да се съсредоточите върху функционални и практични решения. Изборът на елементи, които няма да претоварват...

Врати за баня: Експертни препоръки

Изберете идеалната врата за баня според вашите нужди   Когато става въпрос за избора на перфектната врата за баня, ERKADO разполага с...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items