Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Входни врати за апартамент на ERKADO: Среща на сигурността и елегантността

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

Превърнете вашия дом в крепост спокойствието, комфорта и стила

Когато става въпрос за избор на перфектните входни врати за апартамент, изборът често се свежда до два решаващи фактора: сигурност и естетика. ERKADO умело съчетава тези елементи в своите модели Forteca RC2, RC3 и Herse Set/ Herse Max Set/ Herse Set EKO. Тези врати не са просто входни врати към вашия дом; те са израз на стил, щит за сигурност и свидетелство за иновативна изработка.

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

FORTECA RC2: Верен страж на прага

Представете си врата, която не само изглежда естетически, но и служи като бдителен пазител срещу натрапници. Forteca RC2 е точно такава. Със своята защита от взлом, класифицирана като клас RC2, тя отговаря на строгите стандарти на PN EN 1627:2012, като осигурява надеждна защита срещу проникване.

Качествата на Forteca RC2 надхвърлят обикновената здравина. Тя осигурява отлична звукоизолация с рейтинг Rw=38 dB и създава спокойна атмосфера на вътрешното пространство, необезпокоявана от шума на външния свят.

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

Конструкция на врата FORTECA RC2:

  • Дървена рамка, облицована с HDF плоскости
  • Панел от специална плътна плоскост
  • Усилване на цялото крило със стоманена плоскост
  • Дебелина на крилото: 46 mm

 

Завършване

HDF плоскостта на вратата може да бъде покрита с различни видове ламинат, които са същите като на интериорните врати.

При врата Forteca RC2 има възможност за използване на декоративни елементи интарзия в цвят четкана стомана, черен, четкано злато и ДЪБ CLASSIC CPL с широчина 8 mm или 50 mm. Те могат да са от двете страни на крилото, подравнени с повърхността му.

Вратата се предлага с усъвършенствана система на заключване: четириточкова противовзломна брава с два патрона и четири противовзломни шипа. Има възможност за използване на самозатварящ автомат с рамо.

Снабдена е с регулируем главен насрещник и регулируеми два насрещника и допълнителна ключалка.
Вратите се предлагат в пакети GOLD и SILVER.

Вратата в пакет GOLD е напълно сглобена с монтиран стоманен или дървен праг, с многоточкова брава и има приготвени отвори за монтаж на противовзломната брава и горния шпилд. Оборудвани са с шпионка.

Вратата в пакет SILVER е напълно сглобена с монтиран стоманен или дървен праг и многоточкова брава. Шпионката и обкова могат да се поръчат отделно.

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

FORTECA RC3: Сигурност на ново ниво

Стъпвайки на основата, положена от RC2, Forteca RC3 издига сигурността на по-високо ниво. Придържайки се към клас RC3 в защитата от взлом, тя предлага още по-укрепена бариера срещу потенциални заплахи.

Дизайнът на Forteca RC3 е подобен на този на RC2, но тя притежава и допълнително усилване на крилото със стоманена плоскост, както и добавен стоманен профил от страна на насрещниците.

Подобно на RC2, врата Forteca RC3 се предлага с разнообразие от декоративни елементи и покрития и в пакети GOLD и SILVER.

За клас RC3, необходимо е обковът да отговаря на по-високи стандарти (клас 3 за дръжки и розети, клас 4 и 1 за барабанни патрони съгласно PN-EN 1906:2012 и PN-EN 1303:2015).

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

Врата HERSE Set: елегантност и функционалност в едно

За тези, които търсят врата, която допълва естетическите им усещания, без да прави компромис с функционалността, моделите Herse са е идеалният избор. Проектирана за обществени и жилищни сгради, вратата предлага съчетание от декоративна елегантност и практична полезност.

С оценка на звукоизолация Rw=32dB, която може да се повиши до 39dB срещу доплащане, тя осигурява спокойствие и тишина.

 

Конструкция на HERSE Set

  • Крилото на вратата Herse Set е изработено от дървена и MDF рамка, облицована с две плоскости HDF
  • Включва панел от специална плътна плоскост и усилване с масивен С-образен профил
  • Дебелината на крилото е 46 mm, с допълнително уплътнение

 

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

Завършване

Ръбът на крилото може да е обработен по технология SOFT или STANDARD. Предлага се с ламинати CPL 0,2 и 0,7, достъпни само за ръб STANDARD. Има възможност за използване на декоративни елементи интарзия в цвят четкана стомана, черен, четкано злато и ДЪБ CLASSIC CPL с широчина 8 mm или 220 mm. Те могат да са от двете страни на крилото, подравнени с повърхността му.

Вратата притежава две брави с три противовзломни щифта от клас 2 с патентован патрон. Има опция за самозатварящ автомат с рамо и възможност за поръчка на многоточкова брава с два патрона за допълнителна сигурност.

Herse Set се предлага с нерегулируема и регулируема фалцова каса и възможност за използване на електрическа брава в касите за долната ключалка. Главното заключване може да бъде регулирано в касата.

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността

 

Вратите се предлагат и в разновидност Herse Max Set – с фрезована HDF плоскост с ламинат PREMIUM и завършване с ръб STANDARD

HERSE SET ECO е най-бюджетния вариант, който се различава само по нивата на шума, при тях Rw=30dB.

Вратите Herse Set и Herse Max Set в пакетите GOLD и SILVER са напълно сглобени с монтиран праг и в пакет GOLD имат пробити отвори за монтаж на дръжка и горен шилд.

В заключение, гамата входни врати за апартаменти на Erkado предлага уникална комбинация от сигурност, стил и персонализация. Независимо дали давате приоритет на безопасността, на дизайна или и на двете, тези врати са проектирани така, че да отговарят на специфичните ви нужди, като гарантират, че вашият вход не е просто врата, а врата към вашия свят на комфорт, стил и сигурност.

 

Блог: Входни врати за апартамент - Среща на сигурността и елегантността
Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Заложете на стъклени врати за визуално разширяване и разчупване на пространството   Стъклените врати не са просто прегради; те преобразяват облика на...
Прочети

Плъзгащи се врати ЕРКАДО: Функционално и модерно решение за малки апартаменти

Когато подреждате малък апартамент, е много важно да се съсредоточите върху функционални и практични решения. Изборът на елементи, които няма да претоварват...

Врати за баня: Експертни препоръки

Изберете идеалната врата за баня според вашите нужди   Когато става въпрос за избора на перфектната врата за баня, ERKADO разполага с...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items