Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Новости в каталог 2023 на ERKADO

Каталогът на ERKADO за 2023 г. предлага свежи и нови попълнения – за нови идеи и възможности в интериорния дизайн.

 

1. Нови цветове:

Блог: Новости в каталог 2023 на ERKADO

ERKADO разшири разнообразието си от декори за интериорни врати с няколко внимателно подбрани нови цветови варианта с CPL покритие: морско синьо, тъмнозелено и пепеляво, орех класик, дъб ретро и дъб класик. Независимо дали предпочитате традиционни или по-модерни нюанси, каталогът предлага избор за различните вкусове.

 

2. Нови серии врати:

Блог: Новости в каталог 2023 на ERKADO

В каталога за 2023 г. на ERKADO са представени две нови изискани серии врати: AMARYLIS и PEONIA. И двете серии се отличават с масивна конструкция на рамката и остъкляване, декорирано с двустранно залепени шпроси с ширина 25 мм. Шпросите осигуряват повишена издръжливост и придават на тези врати нотка на елегантност и изтънченост. AMARYLIS е изцяло остъклена и е подходяща за модерни и минималистични интериори, докато PEONIA е частично остъклена и е идеална за рустикални или винтидж стилове в интериора.

Блог: Новости в каталог 2023 на ERKADO

 

3. Серии с нови предложения:

Серията EPIMEDIUM е допълнена с модела EPIMEDIUM 6, който се отличава с асиметричен дизайн с вертикално остъкляване /прозрачно, млечно или черно/, в комбинация с плътни панели. Това му позволява да се откроява в смели интериорни аранжировки.

Стъклените врати GRAF също са с ново попълнение и вече включват модела GRAF 65, изработен с черно, непрозрачно стъкло. По този начин той съчетава дискретността на масивните врати с ефирността на стъклените, а резултатът е модерно и стилно интериорно решение.

Блог: Новости в каталог 2023 на ERKADO

 

4. Нови декорации с интарзия:

Вратите с интарзия предлагат артистични възможности за повишаване на визуалната привлекателност на жилищните пространства. Към предлаганите до момента възможности се добавят и нови декоративни елементи с широчина 8 мм или 50 мм, разположени вертикално или хоризонтално от двете страни на крилото. Цветовите варианти на интарзия включват черно, дъб, четкана/матирана/ стомана, четкано злато и четкана мед.

Блог: Новости в каталог 2023 на ERKADO

 

5. Монтаж на корони и пиластри:

Интересно допълнение в каталога за 2023 г. на ERKADO е предлаганата възможност за монтиране на корони и пиластри по заявка. Тези допълнителни елементи могат да подобрят цялостната естетика на вратата и да добавят персонализация с нотка на лукс и изтънченост в интериора.

Блог: Новости в каталог 2023 на ERKADO

 

В заключение, каталогът на ERKADO за 2023 г. представя редица нови възможности, за да отговори на новите изисквания в естетиката на интериорния дизайн. Можете да намерите вратите и аксесоарите на ERKADO в магазините на официалните дистрибутори за България.

Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Заложете на стъклени врати за визуално разширяване и разчупване на пространството   Стъклените врати не са просто прегради; те преобразяват облика на...
Прочети

Плъзгащи се врати ЕРКАДО: Функционално и модерно решение за малки апартаменти

Когато подреждате малък апартамент, е много важно да се съсредоточите върху функционални и практични решения. Изборът на елементи, които няма да претоварват...

Врати за баня: Експертни препоръки

Изберете идеалната врата за баня според вашите нужди   Когато става въпрос за избора на перфектната врата за баня, ERKADO разполага с...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items