Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Плъзгащи врати ERKADO

Блог: Плъзгащи врати ERKADO

 

Плъзгащите врати - ергономично и функционално решение

 

Съвременната градска среда предлага все повече маломерни жилищни и офисни помещения, което налага рационално планиране на всеки сантиметър от тях. Това ни кара да търсим варианти, които да пестят пространство, като едновременно с това не се пести от стил, визия и качество. Именно такива предложения са плъзгащите врати на полския производител ERKADO, които помагат да се намери най-доброто съотношение между функционалност, естетика и професионално изпълнение на проекта. Което от своя страна води до доволни от крайния резултат клиенти.

Почти всички интериорни врати с марката ERKADO могат да бъдат изработени и като плъзгащи. Предлагат се два вида плъзгащи системи, в зависимост от начина им на монтиране:

  • Монтирани върху стена /настенни/, при които направляващата релса е закрепена към стената;
  • Вградени в стената с основно вграждане тип тунел, при които цялата конструкция е затворена, което я прави невидима.

 

Настенните плъзгащи системи от своя страна могат да бъдат с насрещник/резе/ или без насрещник. Те са проектирани за завършен отвор, без наличен тунел. Предлагат се в няколко разновидности:

– с обхващане на стената – включва алуминиева релса с маскиращ профил и буфер в цвета на крилото, възможност за избор от няколко дължини в зависимост от размера на крилото.

 

– тип LOFT STANDART – предлага се с всички налични крила в стандартната стенна плъзгаща система без насрещник /резе/.

– тип LOFT – предлага се в черен цвят в комплект с цяло крило тип LOFT, оборудвано със стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита“ и с ръбове, изработени по безфалцова технология.

 

 

– тип MAGIC – в комплект с цяло крило Magic, оборудвано със стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита“ и с ръбове, изработени по безфалцова технология.

– за стъклена врата GRAF – с алуминиев анодиран маскиращ профил в сребрист цвят или прахово лакирана в черен мат. Системата може да се изработи с всички стъклени врати от серията GRAF на ERKADO.

Блог: Плъзгащи врати ERKADO

 

Вторият вид плъзгащи системи – вградените – имат дизайн, базиран на касета. Касетата е конструкция за цялата система и в нея се скрива вратата, когато е отворена. Когато планирате монтажа на вградената плъзгаща система, е необходимо правилно да подготвите отвора в стената, за да могат да се монтират и затворят от двете страни касетата и направляващата шина.

Блог: Плъзгащи врати ERKADO

 

Всички плъзгащи системи – настенни и вградени – могат да бъдат предвидени за единични и двойни крила. Предлагат се в пълен комплект с всички детайли, нужни за техния монтаж. Богатият избор от цветове, в които се предлагат интериорните врати на ERKADO, е приложим и за плъзгащите врати.

Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

ALTAMURA: Врата за всеки дом

ALTAMURA: Врата за всеки дом

    Една врата с много възможности Врата ALTAMURA от каталога на ERKADO е истинско доказателство за елегантност и стил в домашния...
Прочети

Перфектни интериорни врати ERKADO с допълнения по ваш избор

Направете вратите в дома си уникални и функционални, като се възползвате от допълнителните опции към тях Интериорните врати играят важна роля в...

Входни врати за апартамент на ERKADO: Среща на сигурността и елегантността

  Превърнете вашия дом в крепост спокойствието, комфорта и стила Когато става въпрос за избор на перфектните входни врати за апартамент, изборът...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items