Skip to content

КАЧЕСТВО ОТ ПОЛША

Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

 

Как стилно да скриете вратите в интериора

Интериорните врати понякога трябва да се слеят незабелязано със стената, за да създадат единен визуален ефект. Това изискване често се диктува от специфичния стил и дизайн на помещението, неговото предназначение или архитектурните параметри на пространството. В отговор на тези нужди полският производител на интериорни врати ERKADO предлага серията скрити тапетни врати Covert. Тези врати могат да бъдат намерени в магазините на всички дистрибутори на врати ERAKDO в страната и притежават ключови характеристики, които са от изключителна полза при разработването на интериорните проекти.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

 

Иновативни характеристики на скритите врати Covert на ERKADO

Видове крила:
Вратите могат да бъдат с фалцово крило, отварящо се навътре, или безфалцово – с отваряне навън.

Усъвършенствано закрепване на крилата:
Тези врати са изработени прецизно, като се използва дървена рамка, затворена между две HDF плоскости, запълнени със структура „пчелна пита“ или с масивен панел за по-голяма здравина.

Технология на ръбовете:
Ръбовете може да се изработят по фалцова и безфалцова технология, за различни естетически предпочитания.

Размери, които могат да се персонализират:
С ширини от 60 , 70, 80, 90 и 100 см вратите на ERKADO отговарят на различни пространствени изисквания.

Комплектоване и обков:
Вратите са в комплект със скрита каса и вградени панти в нея . Те се предлагат в цвят алуминий и черен, като осигуряват фино, но въздействащо допълнение към всяка интериорна палитра.

Елегантно завършване:
HDF плоскостта на вратите е завършена с опции като PREMIUM покрития, UV лак или грундирано покритие, предназначен за боядисване, тапети или допълнителни декорации, което гарантира перфектно съчетание с текстурата на стената.

Скрит монтаж:
Монтажът на тези врати е неразделна част от дизайна на проекта, като касата се вгражда в стената, след което тя се завършва с гипсокартон или мазилка. След това се монтира крилото и се декорира по желания начин.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

 

Предимства на скритите врати в интериорния дизайн

Минималистична елегантност:
Тези врати предлагат минималистична естетика, като се сливат безпроблемно със стените и „изчезват“ в тях, което ги прави идеални за проекти, които наблягат на непретенциозната елегантност.

Пространствена илюзия:
Чрез елиминиране на визуалните прекъсвания в стената скритите врати създават илюзия за разширено пространство, като увеличават възприемания размер на помещението и височината на тавана.

Практично прикриване:
Тези врати не са само естетически; те изпълняват практическа цел, като дискретно скриват полезни пространства, като килери, перални, гардероби или бани.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

 

Декоративна свобода:
Универсалният характер на тези врати позволява иновативен дизайн на стените без ограниченията на стандартните врати. Те могат да бъдат боядисани, тапицирани, олицовани или дори украсени с огледала за допълнителна функционалност и естетическа привлекателност.

Добавена функционалност към дизайна:
Скритите тапетни врати на ERKADO са особено подходящи за модерни домове с нетрадиционно разпределение или ограничено пространство, като предлагат интелигентни решения, без да правят компромис със стила.

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO

 

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Скритите тапетни врати Covert на ERKADO са доказателство за сливането на артистичност, иновативност и функционалност. Предлагани във Флор Декор с професионален монтаж и гаранция, те предлагат редица възможности за преобразяване на всяко пространство в царство на сдържана изтънченост и практична елегантност. Тези врати не само преосмислят естетиката на интериорните пространства, но и ги издигат до нови висоти на изобретателност в дизайна.

 

Блог: Преобразяване на пространствата със скритите врати на ERKADO
Предишна
Следваща

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Стъклени врати GRAF – изискан акцент в модерния интериор

Заложете на стъклени врати за визуално разширяване и разчупване на пространството   Стъклените врати не са просто прегради; те преобразяват облика на...
Прочети

Плъзгащи се врати ЕРКАДО: Функционално и модерно решение за малки апартаменти

Когато подреждате малък апартамент, е много важно да се съсредоточите върху функционални и практични решения. Изборът на елементи, които няма да претоварват...

Врати за баня: Експертни препоръки

Изберете идеалната врата за баня според вашите нужди   Когато става въпрос за избора на перфектната врата за баня, ERKADO разполага с...
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items